Set 20 Teste Rapide Ag Boson Professional Nazofaringian HSC DSP 1278


Boson
1N40C5-25
119,00 lei
TVA inclusLivrare maine cu doar 10 RON + TVA sau GRATUIT pentru comenzi de 200 RONVezi detalii
Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare. Vezi optiunile de plata
Serviciu suport clienti: Tel: 0316 30 66 90
Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: distributie@medplaza.ro
Vezi semnificatia simbolurilor de pe ambalajele produselor medicale aici

Descriere

Test Rapid Antigen COVID Professional Nazofaringian (20 buc)

Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card este un test imunocromatografic in vitro. Este conceput pentru determinarea calitativă rapidă a antigenului virusului SARS-CoV-2 în tampoane nazale, tampoane nazofaringiene sau tampoane orofaringiene de la persoane suspectate de infecția cu COVID-19, în decursul primelor șapte zile de la debutul simptomelor.

Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card nu poate fi folosit ca bază pentru diagnosticarea sau excluderea infecției cu SARS-CoV-2.
Testul este destinat uzului profesional (cadre medicale).

Performante testare

 • Specificitate = 99.16%
 • Sensibilitate = 96.17%
 • Acuratete: 98.25%

Materiale incluse:

 • - 20x dispozitive de testare (1)
 • - 20x tampon steril (swab) (2)
 • - 20x tub de extractie pre-umplut cu solutie tampon de extractie (buffer) (3)
 • - 1x instructiuni de utilizare (RO)
 • - 1x suport tub (4)
 • - 1x Certificat de calitate (RO)

Sumar instructiuni (inainte de testare, va rugam cititi cu atentie instructiunile complete din prospect):

1. Colectarea de probe:

Colectarea, depozitarea si transportul corespunzatoare ale probelor sunt esentiale pentru performanta acestui test. Probele trebuie testate cat mai curand posibil dupa recoltare. Pentru performanta optima, utilizati tampoanele furnizate in kit.

Probe pe tampon nazofaringian: 

 • - introduceti cu grija tamponul in nara pacientului, ajungand la suprafata nazofaringelui posterior care prezinta cea mai mare cantitate de secretie
 • - tamponati pe suprafata nazofaringelui posterior. Se roteste tamponul de mai mute ori.
 • - retrageti tamponul din cavitatea nazala

Probe pe tampon orofaringian:

 • - lasati usor pe spate capul pacientului. Acesta va deschide gura si va spune "A", expunand astfel amigdalele faringiene pe ambele parti. Introduceti cu grija tamponul si atingeti fiecare amigdala, cu forta moderata, miscand inainte si inapoi, pentru 3 secunde pe fiecare parte. 
 •  - evitati sa atingeti dintii, limba sau gingiile pacientului 

Probe pe tampon nazal:

 • - introduceti cu grija tamponul intr-o nara  pacientului, astfel incat varful sa fie introdus la cel putin 2.5 cm de marginea narii. 
 • - rulati tamponul de 3-4 ori de-a lungul mucoasei din interiorul narilor pentru a va asigura ca sunt colectate atat mucusul, cat si celulele. Lasati tamponul in nara cateva secunde.
 • - cu ajutorul aceluiasi tampon, repetati procesul pentru cealalta nara. 
 • - retrageti tamponul din cavitatea nazala

2. Prepararea probelor:

 •  - indepartati sigiliul de pe tubul de tampon de extractie, introduceti tamponul cu proba in tub si rotiti tamponul de 3 pana la 5 ori.
 •  - lasati tamponul in tub 1 minut, apoi strangeti cu degetele tubul de extractie si indepartati solutia de pe tampon.
 •  - Utilizati solutia de extractie ca proba de testare

2. Prepararea probelor:

 •  - indepartati sigiliul de pe tubul de tampon de extractie, introduceti tamponul cu proba in tub si rotiti tamponul de 3 pana la 5 ori.
 •  - lasati tamponul in tub 1 minut, apoi strangeti cu degetele tubul de extractie si indepartati solutia de pe tampon.
 •  - Utilizati solutia de extractie ca proba

3. Procedura de testare 

Aduceti componentele kit-ului la temperatura camerei inainte de testare

 • desigilati caseta de testare, aceasta trebuie utilizata imediat dupa desigilare. Etichetati caseta de testare corespunzator pacientului.
 • se rastoarna tubul de extractie si se adauga 3 picaturi (aproximativ 75μL) de proba in godeul pentru proba marcat cu "S", prin stoarcere. Se evita formarea de bule de aer in godeul de proba.
 • cititi si interpretati rezultatele dupa 15-20 minute, dar nu mai mult de 20. 

Interpretarea rezultatelor:

POZITIV : apar doua benzi colorate, una in zona de control C si una in zona de test T. Un rezultat pozitiv nu exclude co-infectiile cu alti agenti patogeni.

NEGATIV: apare o singura banda colorata, in zona de control C. Un rezultat negativ nu exclude infectia virala Sars-Cov-2 si ar trebui confirmat prin metoda de diagnostic molecular daca se suspecteaza boala.

INVALID: nu apare nicio banda colorata in zona de control C

Alte avantaje: 

 • Tipuri de testare: tampon nazofaringian/ tampon orofaringian
 • Testul este rapid. Rezultatul testului poate fi citit in 15-20 minute
 • Indica infectia si la persoane fara simptome, daca infectia este activa
 • Testul detectează proteina nucleocapsidică SARS-CoV-2 (proteina N). Teoretic, variantele genetice SARS-CoV-2 cu mutații care nu aparțin proteinei nucleocapsidice nu afectează performanța produsului.

Descarca manualul de instructiuni

Descarca fisa tehnica 

Descarca raportul clinic de evaluare

Demo Video Instructiuni

Detalii suplimentare: 

EXP: Iun 2025

Specificatii

Fisa tehnica

Tip
Antigen
Mostra testata
Nazofaringian
Afectiune testata
Covid-19 (SARS-Cov-2)
Numar bucati
20
Durata de masurare
15-20 min
Disponibilitate
Stoc epuizat
La oferta
Nu

Conditiile de retur

Returnarea produselor

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online Medplaza în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator. In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (doua zile lucratoare). Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail comenzi@medplaza.ro

Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : formular_model.

 • Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.
 • Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.
 • Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator (curier SameDay pentru Bucuresti, curier NemoExpress pentru orice alta localitate din Romania) pe adresa punctului de lucru din Tepes Voda 89, Sector 2, Bucuresti.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. 

Modalitati livrare

Mod de livrare

COSTUL LIVRARII

Comenzile plasate in magazinul nostru, medplaza.ro beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara, pentru comenzile ce depasesc 200 ron si sunt livrate cu ajutorul a doua firme de curierat partenere: SameDay (doar pentru Bucuresti) si Fan Courier  (pentru orice alta localitate din tara). Cele doua firme partenere asigura transportul produselor dumneavoastra rapid si in siguranta! 

CAT DUREAZA LIVRAREA

SAME DAY

Pentru comenzile a caror destinatie este in afara Municipiului Bucuresti, livrarea va fi efectuata de catre firma de curierat Nemo Express. Comenzile plasate pana in ora 17:00 de luni pana vineri, vor fi expediate in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 17:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore lucratoare, oriunde in tara si absolut GRATUIT.


*Comenzile plasate in weekend  sau in zile de sarbatoare nationala vor fi expediate in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 17:00 vor fi expediate LUNI, in prima zi lucratoare iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI. 

LIVRARE IN AFARA TARII

Pentru  livrarile externe, costul livrarii difera in functie de greutatea coletului si de destinatie iar durata livrarii va fi de minim 3-5 zile. Costurile de transport se calculeaza dupa procesarea comenzii, astfel incat sa fie cunoscute greutatea si volumul coletului. In astfel de cazuri, agentii Customer Service va vor sta la dispozitie cu informatii despre livrare si taxe de curierat la numarul de telefon 0316 30 66 90.

Efectuarea platii

Cum platesc

Îți oferim mai multe posibilități pentru achitarea unei comenzi acceptate.

Alege-o pe cea mai convenabilă:

Plata integrala prin card bancar, online

Plata numerar, prin intermediul curierului

Plata prin transfer bancar

Online plata integrala prin Card Bancar

 • Pentru plata prin card bancar nu se percepe niciun comision.

 • Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).

 • Poti achita prin card bancar din fata calculatorului. Plata se desfasoara in conditii de maxima securitate garantate de platform 3D Secure, platforma in care site-ul MEDPLAZA este inrolat.

Online cu card bancar prin EuPlatesc

Online cu card bancar prin Plationline.ro

 • Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Online in maxim 3 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de BT

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul medplaza.ro si beneficiezi de:

 • pana la 3 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

 • In orice unitate Banca Transilvania
 • Online

Prin card de credit emis de BRD Finance

Plateste cu BRB Finance pe site-ul medplaza.ro si beneficiezi de:

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

 • Alegi produsele dorite
 • Alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta

a) Plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) Plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

c) Pana la 3 RATE fara dobanda pentru orice plata

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort

Pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil

Bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate

Poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Pana la 3 RATE fara dobanda pentru orice plata.

Libertate

Esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

Plata numerar prin intermediul curierului

Poți plăti produsele comandate direct curierului, în momentul livrării lor.
Nu se va percepe nici un comision suplimentar, valoarea facturii va fi egală cu suma menționată în mesajul de acceptare a comenzii.

Scadenta facturii se considera a fi:

 • data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom
 • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Plata prin transfer bancar

Dacă alegi varianta transferului bancar, vei primi un email care va conține toate detaliile necesare plății. Expedierea comenzii se va face dupa încasarea sumei în contul nostru. Trebuie să cunoști următoarele date atunci când vrei să achiți cu OP (ordin de plată):

Beneficiar: MEDPLAZA HEALTH

Numele Companiei: MEDPLAZA HEALTH
Sediul Social: Tepes Voda 89 , Sector 2 , Bucuresti
Forma Juridica: Societate cu Raspundere Limitata
CUI: RO41024228
Nr.Reg.Com: J23/1873/2019
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Cont in RON: RO70 BTRL RONC RT05 5428 8601

In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Produse similare