Mod de livrare


Livrare gratuita

COSTUL LIVRARII

Comenzile plasate in magazinul nostru, Medplaza, beneficiaza de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei oriunde in tara, iar comenzile sub 200 de lei au o taxa de transport de 15 lei.

curier dentstore

MOD LIVRARE

Comenzile plasate pana in ora 17:00 de luni pana vineri, vor fi expediate in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 17:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore lucratoare, oriunde in tara.

*Comenzile plasate in weekend sau in zile de sarbatoare nationala vor fi expediate in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 17:00 vor fi expediate LUNI, in prima zi lucratoare iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI.


LIVRARE IN AFARA TARII

Pentru livrarile externe, costul livrarii difera in functie de greutatea coletului si de destinatie iar durata livrarii va fi de minim 3-5 zile. Costurile de transport se calculeaza dupa procesarea comenzii, astfel incat sa fie cunoscute greutatea si volumul coletului. In astfel de cazuri, agentii Customer Service va vor sta la dispozitie cu informatii despre livrare si taxe de curierat la numarul de telefon 0316 30 66 90.