Mod de livrare


Livrare gratuita

COSTUL LIVRARII

Comenzile plasate in magazinul nostru, Medplaza, beneficiaza de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei oriunde in tara, iar comenzile sub 200 de lei au o taxa de transport de 10 RON + TVA.

curier dentstore

MOD LIVRARE

Livrare Standard

Comenzile plasate pana in ora 17:00 de luni pana vineri, vor fi expediate in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 17:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Din momentul preluarii coletelor, compania de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore lucratoare, oriunde in tara.

Comenzile plasate in weekend sau in zile de sarbatoare nationala vor fi expediate in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 17:00 vor fi expediate LUNI (prima zi lucratoare), iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI (urmatoarea zi).

Livrare la EasyBox

Produsele comandate de dumneavoastra pot fi acum livrate si la oricare din cele peste 2.400 EasyBox-uri din Romania (vezi retea).

Conditia este ca coletul cu produsele comandate sa se incadreaze in dimensiunile standard ale sertarelor, respectiv:

- Sertar Mare: 44,5 x 39 x 47 cm.

- Sertar Mediu: 44,5 x 20 x 47 cm.

- Sertar Mic: 44,5 x 10 x 47 cm.

Costul livrarii la EasyBox este acelasi de doar 9 RON, sau GRATUIT pentru comenzi de peste 200 RON.

LIVRARE IN AFARA TARII

Pentru livrarile externe, costul livrarii difera in functie de greutatea coletului si de destinatie iar durata livrarii va fi de minim 3-5 zile. Costurile de transport se calculeaza dupa procesarea comenzii, astfel incat sa fie cunoscute greutatea si volumul coletului. In astfel de cazuri, agentii Customer Service va vor sta la dispozitie cu informatii despre livrare si taxe de curierat la numarul de telefon 0316 30 66 90.