Profesionalism si calitate!

  • Importam si comercializam consumabile si echipamente medicale de calitate. Ne adresam in principal cadrelor medicale si institutiilor specializate ( clinici si spitale )
  • Oferim servicii de logistica performanta, preturi competitive, entuziasm si pasiune in tot ceea ce facem pentru clientii nostri.
  • Pretuim adevarul, libertatea si viata; Si transpuneam asta in calitate si competivitate in afaceri.
  • Ascultam activ orice client si facem tot ce ne sta in putinta sa transformam o experienta de shoping int o prietenie pe viata; Daca ai nevoie de orice consumabil cu standard medical, avizat ANM , da-ne un mesaj !
Misiune
Folosirea intregii experiente acumulate in cei 12 ani de activitate pentru a oferi servicii prin care clientul economiseste atat timp cat si bani. Extinderea portofoliului astfel incat oferta noastra sa acopere necesitatile tuturor clientilor si colaboratorilor.
Viziune
Medplaza ofera actualilor si viitorilor clienti produse calitative ale marcilor consacrate din domeniu la preturi avantajoase.
Valorile noastre
Orientare catre client
Medplaza isi asuma satisfacerea nevoilor clientilor, carora le ofera servicii complete de cea mai buna calitate.
Profesionalism
Suntem interesati permanent de auto-dezvoltare, de promovarea ideilor noi, de impartasirea celor mai bune practici si de dezvoltarea unei echipe performante.
Spirit de echipa
Este o atitudine pe care o construim impreuna, in mod responsabil, cu energie si creativitate.O echipa puternica inseamna inca un client multumit.
Energie si creativitate
Organizatia stimuleaza spiritul proactiv si gandirea inovativa ca motor al avantajului competitiv. Promovam tot ceea ce este nou si ne dorim sa fim intotdeauna primii in materie de inovatie.
Medplaza este certificat ISO: 9001:2015, 13485:2016, 14001:2015

Cerințele de reglementare sunt din ce în ce mai stricte pe parcursul fiecărui pas al ciclului de viață al unui produs, inclusiv serviciile și livrarea. Astfel, este de așteptat din ce în ce mai mult, ca organizațiile din industria dispozitivelor medicale să își certifice procesele de management al calității și să asigure cele mai bune practici în tot ceea ce fac. Acest standard convenit la nivel international stabilește cerințele pentru un sistem de management al calității specific industriei dispozitivelor medicale.